Annonce:


Gode råd om indretning
Få styr på rodet
Få tingene i kasser skabe eller andet, så de ikke ligger og roder. Brug opbevaringskasser, så hylderne ikke roder. Har du mange nips og pynteting, så saml dem i små glas- eller akrylkasser, hvor man kan se dem, uden at det virker rodet. Sørg for at ting de ikke bruger, eller ting som ikke tilføre boligen noget, bliver fjernet.

Læg en plan
Tag et værelse ad gangen og gør det helt færdigt, før du går til det næste. Vær kritisk. Skil dig af med det, du ikke bruger regelmæssigt, eller ved hvornår du kommer til at bruge.

Små rum
Har du små rum, så hold så meget som muligt væk fra gulvet, ellers kommer rummet til at virke mindre. Få hylder i stedet for reoler og skabe, som står på gulvet.

Undgå impulskøb
Køb ikke møbler eller inventar, som du falder for, uden at have overvejet grundigt, hvor det skal passe ind i dit hjem.

Farver
Hvis du ønsker friske farver i boligen, så tilføj dem med tæpper, puder, plaider, malerier osv. Det er ting, som nemt kan skiftes ud. En sofa er meget sværere at udskifte. Så lad de store ting som sofaer, lænestole, borde osv. være i neutrale nuancer som beige, hvid, creme, sort, brun osv.

Keep it simple
Bland ikke for mange stilarter, med mindre du har et sikkert øje for indretning. Hold det enkelt.DK - Alt til boligen

Kategorier på sider:

Brugskunst Puder Musikanlæg Alarmanlæg Gaveideer Bolig ting Interiør Lamper Boligindretning Kunst Plakater Interiør diverse Sengetøj Møbler Boligudstyr Gode råd om indretning Køkkenet Glas Soveværelset Lys Hvidevare Skabe
 
 
 Du er her: Interiør - Bolig Interiør - - Hvad er Interiør en et  DK - Alt til boligen 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.