Annonce:


Gode råd om indretning
Få styr på rodet
Få tingene i kasser skabe eller andet, så de ikke ligger og roder. Brug opbevaringskasser, så hylderne ikke roder. Har du mange nips og pynteting, så saml dem i små glas- eller akrylkasser, hvor man kan se dem, uden at det virker rodet. Sørg for at ting de ikke bruger, eller ting som ikke tilføre boligen noget, bliver fjernet.

Læg en plan
Tag et værelse ad gangen og gør det helt færdigt, før du går til det næste. Vær kritisk. Skil dig af med det, du ikke bruger regelmæssigt, eller ved hvornår du kommer til at bruge.

Små rum
Har du små rum, så hold så meget som muligt væk fra gulvet, ellers kommer rummet til at virke mindre. Få hylder i stedet for reoler og skabe, som står på gulvet.

Undgå impulskøb
Køb ikke møbler eller inventar, som du falder for, uden at have overvejet grundigt, hvor det skal passe ind i dit hjem.

Farver
Hvis du ønsker friske farver i boligen, så tilføj dem med tæpper, puder, plaider, malerier osv. Det er ting, som nemt kan skiftes ud. En sofa er meget sværere at udskifte. Så lad de store ting som sofaer, lænestole, borde osv. være i neutrale nuancer som beige, hvid, creme, sort, brun osv.

Keep it simple
Bland ikke for mange stilarter, med mindre du har et sikkert øje for indretning. Hold det enkelt.DK - Alt til boligen

Kategorier på sider:

Bolig ting Musikanl&lig;g Brugskunst Sovev&lig;relset Plakater Sengetøj Lys Kunst Skabe Boligindretning Glas Interir diverse Interir Møbler Lamper Alarmanlg Boligudstyr Køkkenet Gode rd om indretning Hvidevare Puder Gaveideer


 Du er her: Interiør - Netannoncer Interiør - DK - Alt til boligen